Ono se to ani nemusí zjistit, ten alergen nemusí být běžný. Já mám třeba alergii "na svoji tchýni", resp. na něco u nich doma, mám tam vždycky šílené reakce, ale z testů mi vyšly jen trávy a roztoči. Může to být nějaká konkrétní plíseň, co mají doma (hooodně starej barák), co já vím. Syn mívá pravidelně alergické období v předjaří, kdy ještě nic nekvete, taky to na nějakou asi sezonní plíseň tipuju. Každopádně i když se nezjistí přesně na co, alergická reakce to je a jako taková se dá řešit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.