U nas jsem deti na zadne kurzy neprihlasovala. Vzala jsem si je do parady sama a hodne casu jsme tomu daly. Jedna se dostala rovnou na 8-lety gympl. Druha se dostala az na 6-lety gympl. A pak zkousela dodatecne pozdeji i prijmacky na 4- lety gympl (uvazovala prestoupit na blizsi gympl) - to uz jsem nechala vylozene jen na ni (cestinu se neucila vubec, matiku obcas trenovala) a dostala se take.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.