No, tyhle reakce jsou jeden z důvodů, proč mě zdejší konverzace nebaví. Když nejdeš s davem, tak jsi na posměch. Napsala jsem, jak zdravou stravu vidím a řeším já. Nikomu nic nepodsouvám.
Když se podíváš hloubš do historie i já jsem řešila stresy a děti, rodinný koloběh, měla jsem nějaké představy jak bych věci chtěla, můj muž má také představy jak by si rodinný život představoval ba i děti mají nějaké představy. Každý jsme jiný.
...je mi v jádru jedno jestli preferuješ obchoďák nebo tržnici, je to tvoje věc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.