Přidat odpověď
Když moje sestra v roce měla zhoubné nádory v očích, nějací mamčini známí jí doporučili, ať s ní nechodí na operaci, ať tento Boží trest přijme, modlí se a doufá v zázrak. A ať přemýšlí, kdo z předků do 7 kolena (kolene?) co hrozného spáchal. Mamka s osobou ukončila styky, sestra je sice slepá, ale žije. Syn té moudré ženy si asi v 8 letech vystřelil oči nějakou pyrotechnikou. A co myslíte? Asi se i modlila, ale léčit syna nechala.
Tyto ezopindy nesnáším. Jsem hodně nakloněná alternativní a přírodní léčbě, ale nevěřím, že Bůh potřebuje sesílat choroby na děti, protože byli zlí. To že genetiku naruší nezřízený život a to se přepíše do genetiky potomka, prosím. Hřích krvesmylstva u potomky taktéž může mít následky. To všichni víme, a proto ta přikázání jsou (nepožádáš manželky bližního svého, nezabiješ - nestřídmý život, alkoholismus, kouření a pod.), ale to, že moje prabába pomluvila sousedku nebo jí přebrala chlapa a můj praděda okradl stařenku či rozbil hubu kumpánovi v hospodě, rozhodně nepřivodí Boží trest na miminku.
Předchozí