Ano, dodržuji to. Vařím na dva dny. Jídlo, které mám na druhý den zavakuuji 3 minuty od uvaření. Do lednice dávám vakuovací nádoby vychladlé. Jakmile se jídlo začne ohřívat, hniloba nehrozí. Jídlo ohřívám 15 minut bez míchání na střední teplotu (mám sklokeramickou desku - tudíž stupeň 7), díky tomu se nepřipaluje. Teplo jídlo v klidu sníme. Jídlo by opět začalo hnít v okamžiku, kdy by bylo studené. A opět do 20 minut by bylo shnilé. Dvakrát ohřívané jídlo je toxické. Používám skleněné vakuovací dózy Zwilling. Jsou skvělé, stohovatelné, ale nejsou zadarmo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.