Njn když teď to není tak jako dřív kdy rodiče byli jednotní ve výchově a co tech hejtru okolo co na každou jednoduchou věc mají milion samozřejmě těch nejlepších z jejich hlediska názorů.To pak držet jednoty směr není žádná sranda. Můj chlap taky jeden čas prohlásil , že jsem jen uječena co furt něco chce.No jistě když přijdu domů a všude bordel. Takže si už raději vše udělám sama za ten klid to stojí. No a taky se od dcery dozvím , že mi milostivě něco doma udělala abych neřekla....Já osobně v práci občas docela kvetu nad uřvanými dětmi lítající tam a zpět zvláště když rodiče v nedohlednu a já trnu co rozbíjí. Bohužel v marketu se vše odepíše tak si všichni myslí, že to tak funguje všude a na nás šéf tlačí ať to zaplatí zákazník což je blbé protože rodič samozřejmě dohaduje že....no a já osobně nechodím třeba vůbec na plovárnu v době kdy tam jsou rodiče s dětmi protože fakt po celém dni v kravalu chci mít klid a relax . Je to pořád lepší než se rozčilovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.