Nakupovala jsem bez registrace, protože jsem chtěla udělat pouze jednorázový nákup a do e-mailu mi nic nedorazilo. Fake by mi mohl poslat jedině oficiál Nike obchod, kde bylo zakoupeno a počítám, že to by si nedovolili.
Nakupuji převážně na internetu, protože se nikam nedostanu a takové problémy jsem nikdy neměla. Jde mi spíš o to, jestli už někdo reklamoval na e-shopu a měl s tím zkušenosti. Uvedená mají pouze telefonní čísla a komunikace pouze v angličtině. Moje angličtina je na to opravdu hodně slabá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.