Huso, mám podobne úzký vztah jako ty se svými rodiči a oni měli podobne úzký vztah zase se svými rodiči…. A z vyprávění tuším, ze to tak bylo i v předchozích generacích. A moje dcera, rekla bych, má s rodiči taky úzký vztah, taky nám všechno rika, i nepříjemné věci a spoustu detailu o kamaradech a o škole atd.
O zkouškách na vysoke rodiče vedeli, protože jiní příbuzní tam studovali a učili je a zkouseli stejní učitele. Ještě davno po mě promoci tam chodil můj otec na univerzitu třetího věku a pořad ho tam učili ti stejní učitele. Tam byla velká setrvačnost “kádrů”.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.