Dočetla jsem diskuzi a dostala chuť upéct bábovku a půlku strčit do mrazáku. Já mám dobrou zkušenost s mrazením sušenek, většiny vánočního cukroví a hutných čokoládových dortů. Co klasické kynuté buchty? Mám doma švestky a chtěla jsem udělat slíváky. Jen se bojím, že jich pak sama sním půlku. Jaké by byly z mrazáku?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.