Přidat odpověď
tak skoro po roce se mi podarilo vyklidit pokoj svemu seniorovi, ktery bydli v jinem meste...zbyla mu tam jen stena s knihami a televizi, postel, stul a dve zidle, jsou pryc vsechny jeho stare papiry, noviny a casopisy od roku 1992, stare obleceni, stare destniky urcene ke spraveni, naradi, papirove krabice, sklenice, tasky, kufry, latky - byly tam haldy veci navrsene az ke stropu
musela jsem navic vyklidit jeste jednu z jeho tri garazi, abych mela kam z pokoje dat pouzitelne naradi a celkove veci, ktere by se jeste daly nekdy upotrebit (nekolikery skoro nove monterky, lustry, prodluzovacky, apod.), v garazi jsou nastesti velike regaly, kam se vsechno veslo
pristi tyden se v jeho pokoji bude malovat a dalsi tyden mu dovezou novou postel, ta stara se rozpadala...aby mel v pokoji hygienicke prostredi, protoze v posledni dobe chytal ruzne infekce
teprve s odstupem casu zhodnotim, jaky byl idealni postup vyklizeni, tohle mne stalo strasne moc casu a usili a jezdeni....a stejne jsem nenasla nektere doklady, ktere jsem hledala, zato jsem nasla jine zajimave doklady a spoustu starych fotek, ktere jsem ani neznala...urcite to chce na vyklizeni vic lidi, aby jeden tridil a druhy odnasel veci do smesneho odpadu/recyklace papiru/plastu/skla/odevu
Předchozí