Kvaskovy chleba se ma nechat po upeceni 12 a vice hodin odpocivat, nez se nacne. U ciste zitneho kvaskoveho je to dokonce 24 hodin minimum. Ono to porad po upeceni pracuje a nakrojenim predcasne se dost zmeni. Ja nechavam minimum 3 hodiny, usoudila jsem, ze me osobne to staci. PEcu rano, pres noc je chleba v lednici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.