| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nových aut máme po dobu záruky celoevropský GAP plus havarijko, u starších platíme celou dobu havarijko s nějakou asistencí, nikdy nemáme jen zákonnou pojistku. Kdysi jsme využili jen zákonnou Poláka, se kterým jsme nabourali na Slovensku, když vezmu kolik nám zaplatil a že bychom to měli řešit případně my, platím automaticky. V zahraničí jsem asistenci nevyužila, ale známí stejný produkt jako máme my ano a byli spokojeni. Asistenci v ČR z nějaké karty jsem jednu dobu (ale to je tak 15 let zpět) použila opakovaně k odtahu auta z vlastní zahrady. Mělo podivnou vlastnost vždycky nějak dojet a pak odmítnout nastartovat. Jeli pro mě 3x a odtah do 17 km vzdáleného servisu nic nestál.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.