loni jsem byla v Chorvatsku od půlky května a bylo to fantastické - minimum lidí, chladnější voda mi vůbec nevadí, druhý týden v červnu už bylo všude lidí plno - já si ten květen a začátek června vysloveně užila.
Letos bylo příjemné počasí na Tenerife, opět bez velkých veder a neustálý větřík.
Ráda jsem ubytovaná přímo u pláže, a mívám otevřený balkon/okna celou noc (dobře se mi u bouření moře usíná i spí). Považuju za problém, když je nutné pokoj neustále klimatizovat a okna mít zavřená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.