Inko, pro mne je alkohol teda taky za pomyslnou hranicí, ale nejstarší syn (14) má třídního chlapa a říkal, že flašku na konci roku dostává cca od poloviny třídy (různý řemeslný piva atd.). To mi teda přijde poněkud bizár, ale učitel s dětmi má řekněme přátelštější vztahy, je mladý a progresivní, tak spoléhám na to, že by byl schopen si toto nějak vykomunikovat, kdyby mu to přišlo jako problém.
Ale asi to takové tabu v tom školství není, už jsem se s tím setkala i jinde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.