Já nevím,jestli je to takhle optimálně nastavený. Možná by mi ňáký odborník sestavil v posilovně nějaký cvičení, co by fungovalo na hubnutí rychleji a efektivněji, ale mě posilovna ani žádný kolektivní aerobiky nebaví, tu 3/4 hodinu denně jsem vyhodnotila pro mě jako nejlepší. Navíc to mám za barákem, nemusím nikam jezdit a za nic platit. Když vím, že ten den nestíhám, tak aspoň chodím pěšky z práce. K tomu 3x týdně beach a to by bylo, abych ty šaty na sebe příští rok nenasoukala 😉
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.