Jo hrozný. Taky mi vadí, když tě napadá někdo cizí.Zrovna já se svým rancem zdravotních problémů prý na tátu seru a nechodí se mi o něj starat do krámu viz příspěvek výše. Prostě tě cizí klidně odsoudí a prd ví. Nevěděla jsem jestli se smát nebo brečet, když jsem poslouchala, že jsem určitě schrabla barák a teď tátu šoupnu do LDN, když jsem za něj musela zaplatit dluhy, když on veškeré své úspory vrazil do cizí rodiny a zůstal bez prostředků a ještě mu všechno co jsme pro něj dělali bylo málo no to fakt nevíš co si o tech lidech myslet. A sestra ta když jsem ji prosila o pomoc mi řekla, že bych nejspíš byla raději kdyby táta umřel. No prostě nepochopíš. Ale nechci tě zatěžovat. Máš svého dost. Obdivuji tě jak zvládáš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.