"Před rokem jsem měla velmi vážný úraz, ano mohla jsem i zemřít zůstat zmrzačená a mít doživotní následky. No vzhledem k tomu, že týden na to můj táta utrpěl velmi vážnou mrtvici,nebylo kdy řešit co se mi stalo. Neměla jsem ani den neschopenky. Kolegyně vůbec nebyla ochotná mě zastupovat a brigádníci nebyly v té době. Zavřeno neexistuje. No nic jeden se s tím musí holt poprat sám."
Tohle tě jednou dožene. Může přijít vyhoření, deprese, rezignace a tvoji příbuzní budou zakládat podobné diskuse.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.