Mně jako těhotný začalo okamžitě smrdět kafe. Úplně nejhorší bylo v moka konvičce. To jsem doma musela normálně zakázat. Chytala mě panika, že už ho nebudu moct pít nikdy - jednak ho miluju, jednak jsem bez kávy jak zombík a mám všechno v šedé mlze. A pak jsem (o 2 měsíce dřív) porodila a ta úleva, že jsem dostala chuť na kafe:). Jinak by mi za ten měsíc v porodnici asi regulérně hráblo... Ale částečně mi to zůstalo, když jsem nemocná, nemám na kávu chuť (a propadám panice, že jsem těhotná:).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.