U nás vaří ze surovin, školka (4 třídy) má fakt dobrou kuchyni, občas žena přinese domů svůj oběd a chutná mi to. Dvě kuchařky.
BTW. Slyšel jsem, že to chtějí v Praze předělat na centrální dovoz.
A děti nemusí dojídat, ale musí ochutnat. Jinak by některé jedly jen špagety/hranolky s kečupem, jako většinově doma. Ale spousta věcí se toleruje, třeba suchý chleba bez pomazánky atd. Občas se objeví alergie, třeba na ryby.
Sám jsem se poblil ve školce a občas se to stane dětem - to je taková regulace nucení do jídla. Je potřeba mířit na paní učitelku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.