Přistála mi dnes v bakalářích nabídka doučování orientace v mapě z vlastivědy. Je namístě vděčnost nebo znechucení, že učitelka není schopná naučit toto dvacet dětí během hodiny? Já fakt nevím, jsem unavená po neúspěšné přípravě dítěte na přijímačky, ve škole jako asistentovi mi to taky teď nejde (zažívám s dítětem neúspěch a nemůžu najít dobrou cestu), takže si jdu pro pohled z venku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.