Babi, v době rozvodu jsem hrozně nechtěla se stěhovat. Nechtěla jsem aby mi deti odjizdely na vikendy pryč. Ale dnes bych to KLIDNĚ obratila. Ono když už si člověk zvykne, že s ním deti nejsou, je už jedno jestli 3 dny nebo 5. Prostě to asi priroda tak zařídí, že clovek trošku okorá i ve vztahu k dětem a zvykne si na neprítomnost. Prostě to opuštění hnizda přišlo dříve. A dnes bych klidně brala obracenou variantu. S detmi méně dní ale intenzivneji jako to má BM. Takhle já pořád řeším školu a vše okolo, jsem za tu matku prudičku a tatinek s detmi pohoda. A když se s nimi občas učí je za miláčka co pomůže. Kdezto já?
Já si ze zdravotního hlediska nemohu dovolit ládovat je veceri z fastfoodu nebo pizzou. Kdežto pres vikend 1x za 14 dní on klidně.
Nedovolím jim spoustu věcí v týdnu co pres vikend klidně dělají. Takže zase vyžírám to horší i když jsem ze začátku měla pocit že je to uspořádání fajn. Deti jsou v pubertě a bohužel nejsou uplne porad sluníčkové.
A společné bydlení NIKDY V ŽIVOTĚ! To je horší nez se nerozvést a žít pořád v tom stejném. Máme myslím velmi dobré vztahy po rozvodu. Ale nikdy bych na to nepristoupila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.