Kat,jasně že to leckdy není poznat . A dojdeš do fáze kdy ti určitý věci začnou být divný nebo nepříjemný
Prošla jsem si vztahem s chlapem co měl borderline Bylo to hustý Zpětně vidím,že jsem měla zdrhat už při prvním divnem pocitu Ale byla jsem ráda že mě má po rozvodu zase konečně někdo rád..
Proto to píšu
Někdy si necháme líbit až moc protože " on mě ma rad" " já ho miluju"
A já si myslím,že kdyby mi třeba rodiče nesrazeli sebevědomí a jako děcko mě prostě měli " víc nebo normálně radi" tak bych pak neměla potřebu lásky za každou cenu
A to je to co bych přála ty holce
Ten kluk je ztracená existence a hovado
Ale ty ses ptala co si musí říkat rodiče
Tak proto A to byl můj poslední příspěvek, nemusím se tu nechat lyncovat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.