| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Knedli, klid. Já jsem tedy určitý přehled kolem přijímaček měla (přípravu jsem tedy nechala na kurzech dané školy, tehdy nebyly JPZ) - děti mi hlásily, kterou úlohu nedaly a proč (syn byl schopen tvrdit, že matematický symbol použitý v zadání v životě neviděl).

ALE, to bylo na víceletá gymnázia. Takže mladší děti.

Předtím a potom jsem se o to, co probírají, prakticky nestarala. Na prvním stupni myslím neměli domácí úkoly (nebo si to nepamatuji), na gymplu jejich věc...
Jednou jsem chtěla vidět synovu písemku z dějepisu, to byla tercie. A jednou mi chemikářka dcery vnutila na tř.schůzkách (tam jsem tedy docházela) písemku, aby mi ukázala, že to dříve 1kařka napsala na 3, a ukazovala mi jednotlivé příklady, co tam má blbě, a že je to fakt strašný, toto nevědět!!! Nevěděla jsem taky, hlavně jsem nechápala, co s tím jako u gymnazistky mám dělat ~d~
Pak jsem s oběma dětmi trochu prožívala návrat na rodný gympl z ročního studia v USA (během sexty), ale bez detailů - syn si tehdy sehnal sám nějakou doučovatelku na češtinu, protože to byl snad jediný předmět, kde měl dělat soubornou zkoušku, jinak mu uznali kdeco.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.