| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já jsem jedné holce řekla, že si s její matikou nemůže dát dva maturitní obory, že má dát jeden učební, aby měla jistotu, probrečela celý vyučování a byla na mě hodně naštvaná, teď je ale asi ráda, protože fakt neumí

další jsem rozmlouvala dva podobný obory, kam berou tak 1:6 a ještě je tam podmínkou splnění fyzických a psychologických testů, minulý týden mi tvrdila, že jsem s ní vůbec nemluvila, přitom zrovna s ní snad několik hodin

další jsem dokonce dávala novou přihlášku, měla jednu školu s pravděpodobností malou, druhou celkem v pohodě, taky ale maturitní, a ona přišla po týdnu, že chce obě stejný, bohužel tu první školu dvakrát, ani ve spolupráci s maminkou (kolegyně) jsme jí to nevymluvily

a spousta dalších, kde rodič něco chce, nevidí, že děcko nemá někdy ochotu, někdy snad i schopnost se učit, někteří by na to měli, ale jsou takoví nerváci, že je to blokuje a kazí všechno,

u svýho dítěte jsem vždycky věděla, na co mají a co jsou ochotní pro sebe udělat, tady se bohužel často s rodiči nepotkáme, někdy by bylo lepší, kdyby rodiče tlačili o kousek víc, ale většinou by bylo fajn, když ubrali, puberťák je ve stresu i sám ze sebe, a když tlačí rodič, tak se sekne úplně

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.