Ahoj,
byla jsem nějaká bez nálady. Od návratu z jarních prázdnin, kdy jsme se na dvě hodiny potkali s nemocnou švagrovou měla chřipečku jeden týden, než jsem jí stihla rozběhat, tak jsem stihla prostydnout, když jsem se snažila odbavit jedno dítě na dáááleké soustředění a pořídila si tak kvalitně prostydle močové cesty, že to jsem ještě nezažila. Teda dlouho jsem si myslela, že to rozpiju a nepovedlo se. Hned co jsem odložila antibiotika tak jsem dostala silný PMS - hlavou bych mohla mlátit o futra, břicho jako balvan, prsa jak kdybych měla kojit neuropatická, psychopatka - tak jsem si včera vyrazila na večerní jógu, protože už mi to doma lezlo na mozek (prostřední syn má zápal plic - bez teploty, bez rýmy, kašle - jen ho tak divně bolelo na hrudi).
...v noci na dnešek se mi ulevilo, tělo se čistí, mám o 3 kg méně než v sobotu ráno a je mi líp a už se těším na jaro a až odložím tužku a vyrazím dneska ven do přírody. Běhat ještě nepůjdu, ale dám si poklidnou dlooouhou procházku na farmu pro mléko.
Pohodové jarní dny Vám přeji.