Krupicová kaše, denní menu v širším centru Prahy, 130 Kč.
Ale jinak mě překvapuje, že vás to překvapuje. Většina jste musela zažít inflaci v 90. letech. Já si ji pamatuji z dětství dost mlhavě, rohlík byl za desetník, dvacetník? Myslím, že halíře by se už měly zrušit.
A překvapil mě někdo, že v roce 2000 byl byt za milión dobrá koupě? Tehdy se běžně bralo 15 000. dnes je běžné 35 000, tak to pak je byt za víc než 2 mil. dobrá koupě? Nevím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.