Fern, to mi je jasné, že existují lidi, kteří ceny vůbec neřeší. Okurku za 35 bych taky úplně neřešila, kdybych na ni měla fakt chuť.
Za 65 bych si ji už nekopuáila...tovím, že by mě chu´t přešla, ale samozřejmě existují lidi, kterým se platy zvyšují úměrně až nadúměrně, takže peníze moc neřeší... a je taky spousta lidí, kteří v této době na tto době vydělávají ohromé peníze, pro ně jsou možná české potraviny stále za pakatel.
Reagovala jsi na otázku, kdo to předražené koupí
- tak asi někdo jo, to je fakt.
Nůžky se otevírají.
Za mě - já si klidně něco drahého koupím, když z toho budu mít radost.Pro tu radost. Ale nemám radost z okurky za 65,-
, nechutnala mi tuhle ani, když byla ještě za dvacku.
Ale koupila jsem si salát z červené řepy z Nowaca za 49,- kelímek, taky mi přišel předražený, ale byl fajn a fakt jsem měla na něj chuť.
A možná víc mě štve, že potraviny, na nejichž chuť jsem byla zvyklá, jsou nabušené umělým tukem, co se lepí na jazyk, nějakou odpornou sukralózou (vtipně uvedenou na konci výčtu složení, aspartam už asi vyšel z módy), sejří mě Opavia (myslím, že ji koupil Mendelezú, piškoty a spol dělá asi v Pl a bůhvíkde, protože Poláci umí normální jídlo...a tohle z Opavie se za mě čím dál víc nedá jíst (možná naštěstí, aspoň to nemlsám)...ale mně ty některé potraviny už přestávají i chutnat.