Díky všem. Pomáháte mi utřídit si myšlenky. Už jsem v tom byla hrozně zacyklená.
Já se právě bojím, že nechat to "na později" znamená nechat to na nikdy. Znám se. A na jednu stranu bych měla hrozně ráda "aspoň" v tomto čistý stůl, protože řada jiných, bolestných věcí, se vleče a povleče asi jetě dlouho a konec je v nedohlednu. A na druhou stranu jsem zbabělec, který se s tím potýkat nechce. Ach jo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.