Já mám zase od mládí pytle pod očima. Nejdřív jen malé, ale dnes už mi sahají k lícním kostem. Je to genetické, měl to táta, měla to babička, měla to tátova sestřenice. Nevite, jestli se to dá nějak odstranit, třeba i na plastice? Ta kůžička je tam strašně jemná a složená z drobných hustých vrásek a ještě ty pytle jsou tmavší, než okolní pleť. Vypadám s tím, že jsem jednak strašně strhaná a jednak strašně naštvaná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.