| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My v Praze na matematickém gymplu měli maturitní ples, třídnímu jsme dali velký (asi metrový) definiční sešit se srandovními životními definicemi. Vždycky hodně moralizoval a na matiku chtěl vést definiční sešit, s definicemi a větami.

Na maturitách a na maturitím večírku jsme měli filmaře - ŠPáta tehdy točil Největší přání II., komparaci přání mládeže v 60. letech (Největší přání I) a v 80.letech. Vybral si 5 spolužáků, 4 byli věřící, pátý byl násobný vítěz mezinárodní matematické olympiády. Mnoho mladých si ve filmu už nebralo servítky o režimu. Psal se rok 1989 těsně před revolucí. Díky tomu mám naše maturity zaznamenaná. Po odchodu filmařů se teprve strhla ta opíječka.

Kluci vlezli do domu k demolici naproti a lezli po lešení.

Nad ránem jsme se pak někteří sebrali a jeli s třídním na jeho chatu na víkend. Po cestě zpět jsem se ještě zastavil na psychiatrii v Děčíně, kde se sesypala z maturity jedna matematická kamarádka, což jsem zjistil až na místě. Moje dívka/manželka byla potom dost žárlivě naštvaná ~:-D, co mám co jezdit za kamarádkami.

Do tanečních jsem chodil do UKDŽ a do Radiopaláce k Nekolovi. Byl jsem poleno. Nicméně jsem se zalíbil dívce s trvalou - "karfiolem" na hlavě v bílých šatech a začal s ní chodit. Ona už chodila do tanečních 2. rok ale měla se mnou soucit a chodila do základek i speciálek (její rodiče hodně tanci fandili - sami se tak seznámili). Nakonec jsem chodil 2 roky do základek a 1 rok do speciálek. A pak ještě 3 roky v životě do tanečních pro dospělé. Dřevo jsem furt. Jsem antitalent na rytmus (i v hudebce).

Po 6 letech jsme se vzali. A bude to 30 let od svatby.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.