Na svůj maturitní ples (my jsme říkali stužkovák) si moc nepamatuju. Vím jen, že jsem, nevím proč, pozvala dva kluky, kteří o mě měli tehdy zájem a pak jsem se před nimi celý ples schovávala (neznali se). Zato ráda vzpomínám na maturitní ples mojí dcery v r. 2005. Měla krásné stříbrné šaty a holky ji nalíčily a učesaly tak, že jsem ji na první pohled ani nepoznala, moc jí to slušelo. A měli tam vystoupení, kdy dělali postavy z večerníčků, dcera byla za Berušku a tancovala s Ferdou Mravencem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.