Mám dotaz. Ve smlouvě mám 20 dnů dovolené. De facto máme v práci 25 dnů. To se objevuje i na výplatní pásce. Měla jsem hodně nevyčerpané dovolené. Uvedeno i na výplatní pásce. Jsem samoživitelka, bohužel nemám jak zajitit děti, jsou li nemocné. Je to špatně, ale můj zaměstnavatel o tomto veděl. Ted byly nemocné hodně, vždy opravdu vysoké horečky. Byla jsem s nimi doma. Opravdu nutně. Zaměstnavatel mi jako trest odnal co mohl, mezi jinými i pokrátil dovolenou. Je to opravdu trest, ale ve smlouve mám těch 20 dní. Má na to právo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.