Přidat odpověď
Podle mě už Rodina Rodinou není. Chodí sem už jen zlomek z těch, kdo rodinu tvořili, diskutuje se méně a často příliš vyhroceně, což právě vede k různým odchodům.
Vím, že řadu lidí odvál čas, protože jim vyrostli děti a pohltila je práce, ale těch, co odešli, protože je tu zasáhlo něco osobního, není málo. A osobní to je, i když neznáme svá jména, většina zná životní příběhy těch druhých. 20 let rádobyanonymních diskuzí může mít v neosobní rovině jen málokdo.
Mně tu chybí učitelky, JENA, Štěpánka, Tante, Nessie, Majáková, Levandulka, Festina lante, Sarmi, vokounek...
Pak matky dvojčat. Vlastně jsem sem kvůli dvojčatům začala chodit. V diskuzi se probralo vše kolem dvojčat, ale nejen, byly i srazy, pořád bylo o čem povídat. Takže Lucka73, Káťa a škubánci, KEIKO, Blaňule, Jarka, skladanka, Tuleník, Holajda, Šimajda, Mishaczek, kikina, Alfucha, Ilca...
Pak vícečetky, Tutenstein, borovice, Giga, Hanka...a y těch původních už si ani nevzpomenu na nicky, s některými jsem pak byla v kontaktu ještě jinde, ale tam už to také zaniklo...
Pak spousta těch z diskuzí podle věku a podle bydliště, tam se také leckdy vytvořily party, ale řada z nich chodila i do ostatních diskuzí a bylo živěji.
No a Porod doma, Porod na poli....nicky už si téměř nevybavím, ale pořád tam bylo o čem mluvit. Mrzí mě, že se spoustou z těch lidí jsem ztratila kontakt, že i ty přesunuté diskuze časem "umřely".
Předchozí