U pojmu "jedničkář" bych se taky pozastavila. K čemu je to vlastně nutný. Jak necháme známkami definovat naše děti a jejich budoucnost. Jako rodiči mi jsou známky u zadele. Přijde mi úplně OK, když má dítě polovinu dvojek. Kdyby se vycajchnovalo a zabralo, jedničky by mělo, ale nevidím jako osobnostní chybu, že nemá zrovna tuhle ambici. Přijde mi naopak fajn, že v pohodě bez nervů pluje a nedělá si přílišné starosti se známkami, považuju to za pro život dobrou vlastnost, být "v pohodě neperfektní" a ty nervy s jedničkami mi přijdou přehnané.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.