holky může se vám zdát, že je to brzy, ale pokud máte dítě, kterému nejde pravopis a ono si dobrovolně dělá štítky na umimecesky.cz tak ok, ta moje ne, musí mít nad sebou bič, že je musí "někomu" odevzdat a mít jich nějaký počet, což jí její doučující kontroluje, zda plní v jakých intervalech atd. navíc cizí autorita na ní funguje mnohem lépe než já. Naučil jí třeba až teď v osmičce jak na výjimky vyjmenovaných slov a práci s pravidly. Jako jo učitelka jim ke každé slohovce dovolí pravidla, ale nikdy jim neukázala jak s nimi pracovat. A je toho za to pololetí mnohem víc. Já mám spoustu práce s tou mladší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.