Nemusí poslat záchranku, existuje i pohotovostní služba. Volala jsem ji pro dceru, když spadla a praštila se do hlavy a já jsem na opékačce měla v sobě pár piv. Lidé, co neřídí, mohou potřebovat odvoz k lékaři. Banalita je, když si opilec natluče koleno a volá si záchranku nebo když má někdo od středy zvýšenou teplotu a v pátek večer se rozhodne jít po práci na pohotovost. Jezdit taxíkem do nemocnice po pádu s podlitinou v oblasti ledvin nepovažuji za rozumné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.