| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petluše, máme v merku zatím dvě školy, obě stejného zaměření, s ním je to složité, on je strašně vyhraněný... ta jeho vysněná i vypadá, že tam bude větší šance. Ještě se budeme poohlížet třeba po jiném zaměření, kdyby nedopadlo ani jedno, nebo jedno vypadalo dost beznadějně, on má ještě chvilku čas, končí až příští rok. V těch dvou se byl i podívat, v té vysněné jsem byla s ním i já, do té druhé se kupodivu vydal úplně sám:-). Trochu nám spadla s manželem brada, měl jít s kamarádem, ten nakonec nemohl, myslela jsem, že to vzdá a sám nepůjde (my jsme zrovna nemohli), ale on tam fakt nakonec šel:-). Já vím, pro někoho úplně běžná věc...pro nás skoro zázrak, že šel úplně sám někam kde v životě nebyl a nikoho tam neznal :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.