Psala jsem to ohledně vědomostí jako odpověď na "vždycky se v té škole něco dozví". Nakonec by pravděpodobně nastalo všechno z toho, co píšeš, ale takhle široce jsem o tom neuvažovala. Šlo mi jen o vědomosti a zkušenosti. Něco jako míra zlepšení za čas.
Samozřejmě studia nijak nelituju. Navíc mám do jisté míry specifický obor, který je dřína vystudovat, ale kde se na formální vzdělání nakonec moc nehraje a snadno se ověřuje, kdo co umí i bez titulu. Ale obory jsou různé a nároky na formální vzděláná nejrůznější. Není to jistě obecná věc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.