Tak mě efekt opilosti absolutně nikdy nezajímal, opilí lidi mi vždy přišli nemožní a nikdy jsem neměla zájem dostat se do podobného stavu. Ale jsem mlsná huba a vždy mě zajímalo, právě jak co chutná. I dnes piju jen proto, že mi to chutná, a když bude vedle chuťově zajímavější nealko, dám si klidně to, o efekt alkoholu mi nikdy nešlo. Nikdy mě ani nenapadlo pít jen proto, že pijou ostatní, ani v telecích letech. Pokud něco nechci já sama, nehne se mnou skoro nic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.