Já jsem 83 ročník a v hudebce jsme zpívali většinou Wericha a Voskovce, což nás nebavilo, co bylo v učebnici se nevybavuji, náš učitel miloval W+V. Dajanu měla v deníčku moje mamka, to jsem snad nikdy na vlastní uši neslyšela. U táboráku dodnes zpíváme od nepaměti Nohavicu, hlavně Tři čuníky a Pijte vodu, dle míry opitosti. A dost často i toho Wericha.
Ale manžel je o 15 let starší, ten tahá hudební perly. Dle mého hodně udělali komunisti, byl to obrovský skok. Někdy mi přijde, že mezi námi není 15 ale 30let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.