V jisté fázi pracovního života jsem pochopil, že i (se)sypání se je věc na PN. Moje praktička to běžně akceptuje (a klidně my dá na 3-14 dnů volno) a když je to delší, převezme PN moje psychiatrička. A ta mi píše každý rok lázně.
Takže pokud se člověk sype tímhle způsobem, tak halt vedení bude muset najít zástup za 3. nemocnou kolegyni - Tebe. To je starost vedení nemocnice/LDN, ne tvoje. Halt třeba budou muset stáhnout třeba někoho třeba z interny, on si aspoň vyzkouší, co to je LND. Ale i kdyby v krizi museli zavřít oddělení a rozvést pacienty jinam, tak je to opět věc vedení a ne 3 nemocných doktorů.
Určitě nebudeš mít problém, že bys byla nejčastěji nemocná a ohrožovalo by to tvou práci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.