Já teda taky děti nezapomínám, ale teď se mi taky stala bezva historka. Syn jel na fotbal, počítal s tím, že ho vyzvedne otec. Tomu však nejelo auto a volal mi v neděli před obědem, jestli pro něho zajedu. Já jsem s tím ale nepocitala, zrovna dělala vaječný koňak a mocně ochutnávala. Takže jsem musela volat kamarádce, která tam měla syna, ať toho našeho doveze její manžel až domů, protože BM nemůže nastartovat auto a já nemůžu v neděli v poledne řídit, protože bych nadýchala. Při dalším tréninku jsme se tím všichni bavili. Stane se.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.