| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"S vykradením auta nesrovnatelné."

Řekla bych, že to s tím vykradením auta sedí. Nebo dejme tomu s ukradením.

Mám krásné porsche. (Reálně ho nemám, je to příklad.) No někdo mi ho ukradne zaparkované na ulici nebo uloupí se zbraní v ruce při stání na červenou u semaforu v divné lokalitě.

Lidi si jistě pomyslí, co jsem to za neopatrnýho debila, když si koupím auto ma miliony a nemám už na garáž, nebo když jezdím s takový vozem do vyloučené lokality, ale vůbec nikoho nenapadne:

a) že jsem spolupachatelem krádeže/loupeže ve škále od 1 do 100 bodů (nebo jak to ta Kovářová řekla), protože mám krásnou věc a pachatel za to vlastně nemůže, že se nechal nalákat k odcizení

b) že jsem nabyla falešného pocitu bezpečí, protože vím, že krást a loupit je trestné, a proto by to trestné vůbec být nemělo

c) že si pachatel zaslouží menší trest, protože si nejspíš vyložil, že jsem o tu krádež/loupež stála, když jsem s takovým autem jela do takových míst

d) že si vůz může legálně ponechat, pokud k loupeži došlo tak, že je pachatel můj známý, který mi násilím sebral poté, co jsem mu přislíbila svezení nebo zapůjčení vozidla, ale následně jsem si to rozmyslela

e) atd

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.