"V dětském do cca 128 výběr obrovský, ale větší ne. Uznávám, že moje princezna v 10 letech potřebuje min. 164 nebo spíš 170. Jediný důvod mě napadl je ten, že není prostě poptávka a dívky to nenosí. "
Přijde mi zvláštní, že by nebyly dostupné šaty. Možná momentální výpadek v konkrétním obchodu, jak mají jen pár kusů od dané velikosti a teď je před vánoci, tak slavností oblečení je víc vykoupené...
Určitě vím, že měli hezké šaty v Primarku, za pár korun. Jenže je to tak měsíc zpátky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.