Ahoj všem, jdu si jen popovídat ... včera se dcera vrátila po nemoci do školy a zjistila, že druhý den jedou do divadla (to že se učitelka neobtěžovala napsat rodičům nemocných dětí meil nechávám stranou), ale současně jim učitelka zakázala přijít v kalhotách. Že jedou do pěkného divadla a sluší se, aby dívky měly šaty nebo sukni a byly prostě slavnostně oblečeny. Já to beru, líbí se mi to.
První co jsem se hrozila byly boty neb z kozaček holka vyrostla, ale nosí je. Tak jsme se dohodly na srazu po práci a vyrazily nakupovat kozačky. To, že dětské 37 nedělají by bylo také na samostatné téma, ale nakonec jsem něco sehnaly. No ale dcera měla chuť i podívat se po nějakých šatkách a já bych i zakoupila, ale obešly jsem asi 6 obchodů (Takko, CA, HM, Mohito, Benetton ...) a nikde šaty pro větší dívky nemají. V dětském do cca 128 výběr obrovský, ale větší ne. Uznávám, že moje princezna v 10 letech potřebuje min. 164 nebo spíš 170. Jediný důvod mě napadl je ten, že není prostě poptávka a dívky to nenosí. Všude jen tepláky, mikiny a bundy.
Já jsem šatová a třeba ke stromečku se u nás chodí v šatech.
Měly by vaše holčičky na druhém stupni v čem jít do Národního a nosily by to? Kdyby se to dalo koupit
nebo proč to neprodávají