| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje dcera četla sama od sebe a ráda, syna číst nebavilo, ač ke čtení veden příkladem. Dětem jsem četla, sama hodně čtu (teda teď už moc ne~f~), do knihovny jsem chodila od malička já i děti...
Tak jsem si řekla hop nebo trop a syna jsem číst nutila. Diktovala jsem mu co má číst a "zkoušela" ho z toho. Takto jsme protrpěli pár knih a hle, syn se chytil a stal se z něj čtenář. Neříkám, že tento způsob je zázračný, u nás zafungoval.
Čtení je ošemetné, někdo čte od dětství a v dospělosti přestane, někdo naopak.

Já jsem četla hodně, ale poslední dobou už mě to moc nebaví. Mám unavené oči a všechny knížky mi připadaji banální a podobné. Jsem už nějaká moc náročná a máloco mě uspokojí.
Myslím, že je to problém vyššího věku - člověk má pocit, že už všechno zažil, četl a viděl. Ale nevzdám to.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.