Přidat odpověď
Kosatkou, děláme to úplně stejně, vpředu na velké máme pánev, tu používáme téměř při každém vaření, ať už na rychlé osmahnuti masa a nějaké zeleniny, nebo když smažíme cokoli, květák, čevabčiči...apod. a vzadu na těch středních plotýnkách se nám zatím ve větších hrncích vaří těstoviny rýže, nebo brambory...tu maličkou vpředu používáme třeba na nějaké ohřátí mléka do kaše, nebo uvaření vajíček ke koprovce, rozpuštění másla na knedlíky...takže dost často jedou všechny plotýnky a ta velká vpředu nám vyhovuje víc. A když byl syn malý, tak jsme buď jeden vařil a druhý se věnoval synovi, nebo jsem vařila na zadní plotýnce a nebo jsem si ho na chvilku té rizikové činnosti upoutala do židličky v kuchyni, nebo dala na chvíli do postýlky, když byl fakt malý... měli jsme jednu postýlku i dole v obýváku.
Předchozí