Přidat odpověď
Já jsem v tomhle asi nevychovaná, ale nedělám to záměrně, protože když už to je společnost, je nás tu fakt hodně a nestíhám organizovat, kdo co donáší a koordinovat to. Dám to prostě k dispozici na pult. Takže si klidně až při úklidu všimnu, že někdo něco donesl a zůstane to někde stát. Kamarádi mě znají a rovnou se chopí nože, prkýnka a sýr/salám nakrájí, když něco donesou. Krabicák nekupujeme, ale fakt nemám čas zkoumat, co koupil manžel a co donesla návštěva.
Ale jednou jsem dostala nějaké fakt drahé oříšky a sýry a zjistila to až druhý den, prostě na mě mluvilo 10 lidí najednou a někam jsem to bezmyšlenkovitě šoupla. Nebo tahám horký pekáč z trouby, pára mi jde do xichtu a někdo mi něco řiká a myslí si, že ho vnímám.
Často se mi taky stane, že nestihnu servírovat ani to, co mám sama nachystaného v ledničce.
Jsem ale schopná distribuovat přebytky jako výslužku, protože asi mě lidi mají za neschopnou hostitelku, nebo se chtějí předvádět kdo toho víc přinese, takže tu pak míváme 5x víc jídla, než se sní - to se tedy týká jen lidí z rodiny. Kamarádi mají rozum.
Předchozí