Pulko, proc ti materska tak moc vadila ? Nebo ten duvod neznas ?
Ja jsem pracovala vzdy od roka dva dny v tydnu, hlidani v tu dobu zajistovala babicka nebo manzel. Pro me to bylo fajn, mam v praci hodne pratel. Ale kdyby to neslo, tak by to neslo.
Urcite me to hodne pomohlo v tom, ze naprikad dnes mohu mit zkraceny uvazek za dobre ohodnoceni, coz zas pomaha nejake me pohode.
Moje situace byla specificka v tom, ze jsem mela deti hodne brzy, tak jsem byla trochu hrr do prace. Po patnacti letech hakovani by to asi bylo jiny
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.