U devítiměsíčního mi to přijde děsné dost, to je ještě prcek závislý na matce a v tom lepším případě je i matka závislá na na prckovi. Ale mě se poněkud příčí nechávat celý den ve školce i tříleťáka, školkáčky vyzvedávám po O, což chápu je pro většinu lidí nemožné. Ale v naší školce po O zůstává jen minimum dětí, nevím jak to dělají pracující rodiče.
Momentálně mám maličké děti a fakt si toto neumím představit. Samozřejmě, když to jinak nejde, tak se nedá svítit, ale určitě bych neříkala/nepsala, jak to bylo skvělé a dítěti se tam líbilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.